Casele noastre

Casele construite de noi sunt locuinţe individuale sau cuplate (duplex) compuse din parter şi etaj. Suprafaţa totală desfăşurată este de 154 mp şi este organizată pe doua nivele: parter - zona de zi - şi etaj - zona de noapte.
 
Parterul are o suprafaţă utilă de 61.9 mp şi cuprinde zona de zi: bucătărie, sufragerie, cameră de zi, grup sanitar şi un spaţiu tehnic.
Camera de zi are deschidere directă spre una dintre cele două terase aflate la parter. Terasele sunt parţial acoperite şi au pardoseală din gresie antiderapantă.
Plan etaj Accesul spre etaj se face pe scara interioară.

Etajul are o suprafaţă utilă de 61.9 mp şi cuprinde zona de noapte: un dormitor matrimonial cu toaletă proprie şi cabină de duş, două dormitoare pentru copii şi o cameră de baie cu cadă.
Din punct de vedere arhitectural, proiectul a fost dezvoltat respectându-se particularităţile locuinţelor irlandeze contemporane. Fiecare locuinţă individuală poate fi personalizată în funcţie de cererile beneficiarilor atât prin intermediul modificărilor de proiect acceptabile, cât şi prin alegerea finisajelor interioare. Vedere duplex fata
 
Pentru mai multe informaţii cu privire la realizarea construcţiilor puteţi studia pagina de detalii tehnice.