Bine aţi venit la Irish Town Construction

Irish Town Construction SRL este o companie de construcţii înfiinţată în anul 2005.
Ne bazăm pe o experienţă de 15 ani pe piaţa competitivă din Irlanda, ţară din care provine partea majoritară a capitalului nostru.
 
Oferim pieţei româneşti locuinţe cu arhitectură deosebită, confort maxim şi avantajul unor costuri minime pentru exploatarea ulterioară (utilităţi, întreţinere, etc). Suprafaţa locuinţelor este organizată judicios, spaţiile locuibile punând accent pe accesibilitate şi confort. Compartimentarea interioară a locuinţelor noastre are în vedere asigurarea funcţionalităţii conform standardelor moderne.
Utilizăm doar materiale performante care oferă siguranţă şi asigură izolaţii termice de excepţie.
Dezvoltând un cartier întreg, dorim să cream un ansamblu cu arhitectură unică şi cu facilităţi deosebite.
 
 
 
Pentru că acordăm o deosebită importanţă siguranţei construcţiilor pe care le realizăm, tratăm cu profesionalism toate aspectele legate de durabilitate, rezistenţă seismică şi izolare termică şi fonică a locuinţelor.
Si pentru ca siguranţa dumneavoastră să fie deplină, pentru execuţia locuinţei oferim garanţie în conformitate cu legile şi normativele în vigoare.
Se acordă atenţie deosebită securităţii locuinţei dvs. În acest sens, am elaborat un sistem de protecţie a perimetrului zonei rezidenţiale, gard de împrejmuire a zonei, post de control precum şi iluminare stradală.
 
  Galeria de imagini Broşură  
 
Vă invităm să vizitaţi casa de prezentare! Sunaţi la 074 530 1888 pentru detalii...