Despre noi
Functionam pe piata din Romania din anul 2005. Ne bazam pe o experienta de mai mult de 15 ani pe piata competitiva din Irlanda și din Spania. Capitalul societății este majoritar irlandez.
In acest an vom finaliza constructia cartierului Irish Town, unde 29 de case stau martor calității si seriozității firmei noastre.
Oferim pietei românesti locuinte cu arhitectura deosebita, confort maxim si avantajul unor costuri minime pentru exploatarea ulterioara (utilitati, întretinere, etc). Suprafata locuintelor este organizata judicios, spatiile locuibile punând accent pe accesibilitate si confort. Compartimentarea interioara și finisajele locuintelor noastre asigură funcționalitatea conform standardelor moderne.
Utilizam doar materiale performante care ofera siguranta si asigura izolatii termice de exceptie.
Pentru ca acordam o deosebita importanta sigurantei constructiilor pe care le realizam, tratam cu profesionalism toate aspectele legate de durabilitate, rezistenta seismica, izolare termica si fonica a locuintelor.
Si pentru ca siguranta dumneavoastra sa fie deplina, pentru executia locuintei oferim garantie în conformitate cu legile si normativele în vigoare.
Cariere
Termeni de utilizare