Irish Park - unde este situat?
Ansamblul rezidenţial Irish Park se află situat in zona de Nord a oraşului Ploieşti, pe drumul judeţean DJ102A Ploieşti – Păuleşti, la 700 m distanţă de Spitalul Judeţean.
Accesul spre cartier se face direct din șoseaua principală DJ102, atât dinspre Ploiești, cât și dinspre Păulești, iar accesul pietonal este facilitat de existenta trotuarelor.
DJ102 a fost modernizat într-o șosea cu patru benzi. Se lucrează acum la construirea unor sensuri giratorii, a pasajelor pietonale și la instalarea iluminatului public.
Zona în care este situat cartierul este în plină dezvoltare şi are avantajul de a fi în vecinătatea centrelor comerciale Carrefour, Metro și Bricostore. Vedeti aici mai multe detalii despre dezvoltarea împrejurimilor cartierului Irish Park.
De asemenea, în apropiere se află şcoli, grădiniţe, benzinării, cabinete medicale şi Spitalul Judeţean Ploieşti. La 10 minute de mers se află staţiile de autobuz şi de tramvai care asigură legătura cu restul oraşului.
Prin cooperare cu Primăria Blejoi, avem în plan înființarea unei linii de microbuze care să asigure legatura între Irish Park, Spitalul Județean și Carefour.
Cariere
Termeni de utilizare