Irish Park - unde este situat?
Ansamblul rezidenţial Irish Park se află situat in zona de Nord a oraşului Ploieşti, pe drumul judeţean DJ102A Ploieşti – Păuleşti, la 700 m distanţă de Spitalul Judeţean.
Accesul spre cartier se face direct din șoseaua principală DJ102, atât dinspre Ploiești, cât și dinspre Păulești, iar accesul pietonal este facilitat de existenta trotuarelor.
În viitorul apropiat, DJ102 va fi modernizat, avându-se in vedere transformarea sa într-o șosea cu 4 benzi, scuaruri pe centru și pasaje pietonale moderne cu iluminat stradal adecvat.
Zona în care este situat cartierul este, la ora actuală, în plină dezvoltare imobiliară şi de infrastructură, şi are avantajul de a fi în vecinătatea centrelor comerciale Carrefour, Metro și Bricostore.
De asemenea, în apropiere se află şcoli, grădiniţe, benzinării, cabinete medicale şi Spitalul Judeţean Ploieşti. La aproximativ 10 minute de mers se află staţiile de autobuz şi de tramvai care asigură legătura cu restul oraşului.
Prin cooperare cu Primăria Blejoi, avem în plan înființarea unei linii de microbuze care să asigure legatura între Irish Park, Spitalul Județean și Carefour.
Cariere
Termeni de utilizare